Op de Tankenberg staat een mooie koepel. Rondom deze koepel ligt een speciale plek met een bijzondere sfeer en energie. Men zegt dat er op de Tankenberg altijd plekken zijn geweest waar men de oude moedergodin vereerde. Eén van de namen waaronder zij geëerd werd was Tanfana. Later nam Maria vele functies van deze godin over. De verering vond vooral plaats op zogenaamde 'krachtplaatsen'. Deze heilige genezende plekken lagen vaak boven ondergrondse waterstromen en op kruisingen van energiebanen van moeder Aarde. 
Vandaag gaan we met Cirkelzang-op-locatie zingen op deze bijzondere plek. We maken verbinding met de energie van de moedergodin, door het zingen van mantra's, liederen uit de keltische cultuur, en liederen die ons verbinden met Moeder Aarde en de natuur om ons heen. We genieten van het geweldige uitzicht en voelen hoe het zingen onszelf laat gronden en onze gedeelde energie zal laten tintelen.

Doe je mee? Meld je dan aan! Dat kan via www.cirkelzang.nl/contact.


We verzamelen ons op de parkeerplaats van voormalig restaurant Pan, aan de N735 (Bentheimerstraat). Na 1.5 km vanuit Oldenzaal linksaf slaan de Tankenbergweg in. Hier staat een info-bord van de Tankenberg.
Om 10 uur lopen we samen naar de koepel.
Om 12 uur 's middags zijn we weer terug op de parkeerplaats.

Kleed je passend op het weer en een eventueel modderige bodem. Bij regenachtig weer houden we contact of de bijeenkomst doorgaat.