Een speciale avond in de Wonne, in samenwerking met Tekenatelier Gerdie Schiphorst.

DEZE AVOND IS HELEMAAL VOLGEBOEKT. ER ZIJN GEEN PLEKKEN MEER VRIJ.

In deze Cirkelzang-avond gaan we klank, zang en trilling weer combineren met kleur, vorm en beweging op papier. 
In het thema 'Groeien' gaan we zingen en tekenen vanuit Ierse sferen. Ierland is wel het eiland met het summum aan groeikracht in de natuur, terug te zien in talloze tinten groen en uitbundige fuchsia's, brem en rhododendron. We stemmen ons af op de sfeer en trilling van keltische muziek, en gaan dit qua energie en gevoel verwerken in een tekentechniek die 'de keltische knoop' wordt genoemd.
Zo ervaren we in klank, beweging, kleur, vorm en energie wat 'groeien' in de natuur en bij onszelf los kan maken.

Kosten van de avond: €7,50 Deze kun je op de avond zelf voldoen.
Opgave is noodzakelijk, want er is maar beperkt plek aan de tekentafels.
Je kunt je opgeven via www.cirkelzang.nl/contact dan krijg je een bevestiging of er nog plek is.

Graag tot dan!
Groet, Gerdie en Moniek.

Het is een heel bijzondere ervaring: We gaan zang, klank en trilling combineren met het intuïtief tekenen op muziek. Zo kun je er zomaar achter komen welke kleur jouw zangstem kan hebben, welke vorm jouw emotie op papier krijgt en welke beweging in de muziek je weer kunt geven op papier. Een verdiepende, meditatieve en inspirerende activiteit, waarin twee creatieve mediums zich moeiteloos vermengen tot een kleurrijke reflectie van jezelf.

 

Waar: In de Wonne. Noorderhagen 25, hartje Enschede.

Hoe laat: Van 19.45 - 21.15 uur.

Aanmelden kan via de contactpagina.