Op zondag 9 juni houdt ‘De Kunsthaven’ een feestelijke open dag, tussen 11 uur en 17.30 uur.

Voorheen waren deze groep kunstenaars bekend onder de naam ‘De Werkhaven’. Vanaf 1 maart hebben zij het pand aan de Borstelweg in Enschede gekocht en met deze open dag vieren zij hun nieuwe bestaan als eigenaars van dit prachtige monumentale pand.

Ik mag vanuit Cirkelzang de open dag muzikaal opluisteren met ontspannen meditatieve en spirituele liederen, waarmee de ochtend rustig op gang kan komen. Heb je zin om te komen luisteren, meezingen en ondertussen kunst te kijken in de verschillende ateliers, dan ben je van harte welkom. Ik zing en begeleid mezelf op gitaar tussen 11 en 13 uur.

Aan de overkant van de singel is die zelfde dag ‘Kunst in het Volkspark’ , zodat je prima kunt kunst-hoppen.

Waar: Borstelweg 29, 7545 MR Enschede.