Helaas, deze avond kan door ziekte van Moniek niet doorgaan.

We zien je heel graag een andere keer.

We zingen vanavond weer Cirkelzang.

Je bent welkom om mee te doen, om je stem in te zetten, om te voelen wat je stem en jouw eigen trilling aan ervaringen geeft wanneer je samen zingt in de kring.

Het thema van deze avond is "Zingen, en je gevoel van veiligheid". Het wordt door steeds meer onderzoeken bevestigd: samen zingen is een perfecte manier om je te verbinden met anderen. En ook om tot ontspanning te komen. Het maakt dat je je veilig voelt in de groep en dit werkt zeer balancerend voor je hele neurale systeem, dat heel gevoelig is voor stress en ontspanning.

Deze avond gebruiken we allerlei verschillende werkvormen en oefeningen met klank, adem en beweging die ons laten voelen wat zingen met ons doet. Ons lichaam maakt gebruik van neurale banen die al heel oud zijn, maar nog springlevend in de dagelijkse praktijk.

Leer je eigen lichaam en het veiligheids-systeem van de ‘nervus vagus’ (de 10e hersenzenuw) beter kennen, door samen te zingen. Een oeroud systeem dat ons dagelijks helpt om te gaan met stress of spannende situaties. Zingen helpt! Ik laat je ervaren hoe.
Doe je mee? Je bent welkom!

Laat je even horen dat je komt?

Waar: In de kapel van de Wonne, Noorderhagen 25 Enschede.

Hoe laat: Van 19.45 uur tot 21.15 uur.

Kosten: Een bijdrage van 5 euro aan de zaalhuur.

Laat even horen dat je komt, via een berichtje op de contactpagina.